AROB ANTENNEBOUW

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Kies dan voor de online versie
 
Nieuwsbrief
 
Via deze weg houden wij u op de hoogte over nieuwtjes en veranderingen op het gebied van tv, radio en internet via satelliet, kabel en digitenne.
 

Film1 GO
 
Naast Sport1 GO is nu ook Film1 GO gratis beschikbaar voor iedere CanalDigitaal klant met een Film1/Sport- of Film1-abonnement. Dat betekent dat Film1 via pc, mac, laptop, iPad en iPhone in Nederland een landelijke dekking gekregen heeft.
 
 
Met een Film1 Go abonnement verkrijgt men, 24 uur per dag zeven dagen in de week, toegang tot extra films en series. Film1 GO is ook als internetabonnement bij de betaalzender voor iedereen in Nederland beschikbaar indien u niet het bovenstaande abonnement hebt.
 
Meer info 


Zenderwijzigingen mei 2013
 
Komende maand gaan onderstaande Canal Digitaal zenders verhuizen: 
 • National Geographic Channel     2 mei 2013     (de oude frequentie stopt op 28 mei 2013)
 • Dorcel TV   2 mei 2013   (de oude frequentie stopt op 27 augustus 2013) 
 • Hustler TV   2 mei 2013 (de oude frequentie stopt op 27 augustus 2013)
 De meeste ontvangers laden deze veranderingen automatisch in vanuit standby of via de optie fastscan in het menu. Bij sommige modellen moeten deze zenders handmatig opnieuw toegevoegd worden. Komt u er niet uit? Stuur dan een e-mail naar info@arobantennebouw.nl en vermeld hierin uw merk en type satellietontvanger of kom langs bij ons in de winkel met uw ontvanger inclusief afstandbediening.
 
Meer info
 

€ 100,- korting bij een complete recreatieset

Een recreatieset is ideaal voor het ontvangen van de Nederlandse televisie- en radiozenders op de camping, boot, vakantiewoning of tweede woning. Bij afsluiten van het basis recreatiepakket krijgt u nu tijdelijk € 100,- terug van Canal Digitaal. De abonnementskosten hiervan zijn 6 x € 11,95 per jaar.
 
 
De Canal Digitaal recreatieset bestaat uit: 
 • HD satellietontvanger  M7 Sat 801 Canal Digitaal goedgekeurd
 • Canal Digitaal smartkaart (exclusief eenmalig inschrijfgeld € 29.95)
 • 60 cm stalen schotel met een duo LNB
 • Eenvoudig statief met 20 meter coax kabel 
Uw aanschafkosten zijn uiteindelijk € 199,- voor deze complete set. Deze actie is geldig van 1 maart t/m 30 juni 2013.

Meer info
  
Heeft u thuis al satelliet tv? Dan is er al een ontvangstset voor € 79,- (u kunt dan uw smartkaart en satellietonvanger van thuis meenemen).
 
Camper Treffen 2013 Ronostrand
 
Dit jaar houden wij ons Camper Treffen van vrijdag 7 juni t/m maandag 10 juni 2013 bij Camping het Ronostrand te Een (Drenthe). Wat gaan we allemaal doen: 
 • Demonstraties: Internet op de camping en onderweg
 • Workshop schotel afstellen
 • Demonstratie nieuwe generatie televisies voor recreatie
 • Zaterdagavond live muziek voor een gezellig samenzijn
 • Op vrijdag en zaterdag is er een monteur aanwezig om eventuele problemen met tv ontvangst of internet te verhelpen of vragen hierover te beantwoorden. De hulp van de monteur is deze 2 dagen gratis. 
 • Gratis wifi internet het gehele weekend

Prijs voor dit weekend is slechts €  29,-

Reserveren kan via:
 
Camping  Ronostrand
Amerika  16
9342 TC Een  (Drenthe)
Tel  0592-656206


Onze visie: overal breedband internet mogelijk maken
 
Tegenwoordig wil iedereen online zijn met een breedband internetverbinding. Uit de praktijk blijkt dat dit lang niet overal mogelijk is, vooral in het buitengebied. Hiervoor hebben wij als specialist verschillende oplossingen, zoals het leveren van schotelsystemen voor internet via de satelliet en draadloze wifi netwerken voor onder andere dorpen.
 
Internet via de satelliet
Via de satelliet is het mogelijk om overal in Europa een internetverbinding te realiseren, zowel voor bedrijven als particulieren. Nieuw vanaf deze maand is de Astra 2 Connect set waarmee een snelheid tot 20Mb/s mogelijk is. Ook is het nu mogelijk om deze schotel te combineren voor internet en televisie ontvangst.
 
Draadloze netwerken
In de aanleg van draadloze netwerken voor bijvoorbeeld dorpen hebben wij veel ervaring. Siegerswoude was het eerste draadloze internet dorp in Nederland, na Siegerswoude hebben we meer dan 20 dorpen van snel internet voorzien.
 
Meer info
 

De wifi extender: vergroot eenvoudig het bereik van uw wifi netwerk
 
Heeft u niet overal in huis dekking van uw draadloze wifi netwerk en zou u bijvoorbeeld ook in de tuin willen internetten? Dan is de wifi extender de oplossing.
 
Zeer eenvoudig in te stellen en de extender neemt automatisch de instellingen van uw bestaande draadloze netwerk over.
 
Meer info
 

VU+ Player gratis te downloaden voor VU+ bezitters
 
Heeft u een VU+ Linux ontvanger? Dan is VU+ Player misschien iets voor u. Met deze applicatie kunt u onder andere uw VU+ ontvanger bedienen, tv kijken, opnames bekijken, timers instellen en nog veel meer via een smartphone of tablet.
 
       
 
Dit programma is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store van uw smarthphone of tablet.
 
Meer info
 

 
AROB ANTENNEBOUW
Foarwurk 39 K | 9248 SL Siegerswoude| Tel. 0516-541129 | Fax 0516-541985
info@arobantennebouw.nl | www.arobantennebouw.nl
 
Stuur deze email door naar een vriend
Klik hier voor onze vorige nieuwsbrieven
 
 
©2013 Arob Antennebouw. Alle rechten voorbehouden. U ontvangt dit bericht omdat u bij ons staat inschreven als contactpersoon.