AROB ANTENNEBOUW

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Kies dan voor de online versie


Onze eerste nieuwsbrief!
 
Via deze weg willen wij u op de hoogte houden over nieuwtjes en veranderingen op het gebied van tv, radio en internet via satelliet, kabel en digitenne.


Nieuw: de Triple LNB
 
Naast de Duo LNB van Canal Digitaal is er nu de Triple LNB: hiermee kunt u vele gratis te ontvangen engelse zenders bekijken zoals onder andere BBC 1-2-3-4, ITV, Channel Four, CBS,
True Movies, Movies 4 Men en nog veel meer. De Triple lnb kan geplaatst worden op schotels van 60 t/m 80 cm en heeft vier uitgangen waarmee deze uitermate geschikt is voor het aansluiten van meerdere satellietontvangers (maximaal vier).
 
 
 
 

Sport1 GO exclusief voor Canal Digitaal


 
Sport1 biedt sinds kort Sport1 GO. Een nieuwe online kijkservice, speciaal voor Canal Digitaal klanten met een Film1Sport1-pakket, het optiepakket Sport1 of het TopHD-pakket.
Met Sport1 GO kunt u op een computer, iPad of iPhone naar alle kanalen van Sport1 kijken.
 


Formule 1 gratis te bekijken via Sport Eins Duitsland
 
Tegenwoordig is de Formule 1 via de nederlandse televisie zenders alleen nog maar via het betaalpakket van Sport 1 te bekijken (€ 13,95 extra per maand). Via de satelliet is het mogelijk om via de duitse zender Sport Eins de formule 1 geheel gratis te bekijken.
 
U kunt Sport Eins vinden op nummer 176 in de HD zenderlijst en op nummer 216 in de SD zenderlijst.

 

Powerwifi USB
 
De Powerwifi USB antenne zorgt ervoor dat u met 'zwakke' draadloze hotspots verbinding kunt maken, bijvoorbeeld met een hotspot op de camping. Vaak zijn deze hotspots net te zwak waardoor u met een laptop, tablet of smartphone vaak geen verbinding kunt krijgen. Doordat de Powerwifi antenne groter is en buiten geplaatst kan worden wordt het signaal enorm versterkt.  

 

De Powerwifi USB antenne is sinds 2011 op de markt en kan nu worden uitgebreid met de Powerwifi USB Router zodat u nu ook draadloos met een tablet of smartphone verbinding kunt maken.
 


Pluggy, internet op uw televisie
 
Heeft u een platte lcd, led op plasma TV maar beschikt deze nog niet over moderne mogelijkheden zoals uitzending gemist, Youtube, Fabebook en internetten? Dan is de Pluggy wellicht iets voor u. Uw televisie heeft hiervoor wel een HDMI aansluiting nodig.
 
Aansluiten van de Pluggy is eenvoudig, oftewel: geen gedoe, optimaal gebruiksgemak. En dat tegen lage kosten.
 
 

Workshops schotel afstellen voor recreatie
 
Na het grote succes van vorig jaar houden we ook dit jaar weer workshops voor het afstellen van een schotel voor recreatie. Ideaal voor beginners en diegenen die graag even een opfriscursus volgen. De workshops zijn voor onze klanten geheel gratis te volgen, inclusief koffie of thee.

Wanneer: de komende maand april houden wij iedere zaterdag een workshop om 16:00 bij onze winkel. Opgave kan telefonisch naar 0516-541129 of door een mail te sturen naar info@arobantennebouw.nl.
 
 
 

Mobile TV: de ideale LED TV voor recreatie
 
Sinds vorig jaar zijn wij dealer geworden van het merk Mobile TV, marktleider in Frankrijk op het gebied van compacte televisies voor recreatie.
 
 
Enkele voordelen:
  • Leverbaar in 16,19 en 22 inch
  • Zeer zuinig in gebruik
  • FULL HD, vlijmscherp beeld
  • Grote kijkhoek, ook vanaf de zijkant een goed beeld
  • Rechtstreeks op 12v aan te sluiten met kortsluitbeveiliging
  • Ingebouwde DVD speler (schokbestendig)
  • Ingebouwde digitenne en kabel ontvanger
  • Ingebouwde satellietontvanger bij 19 en 22 inch sat modellen (losse satellietonvanger is dan niet meer nodig)
  • Geschikt voor o.a. KPN digitenne, kabelproviders en Canal Digitaal.


Nieuwe software Homecast HS 9000, 2100 en 2000

Er is sinds februari nieuwe software beschikbaar voor de Homecast HS9000, Homecast HS2100 en Homecast HS2000. Door het updaten van de firmware zal uw CanalDigitaal en TV Vlaanderen gecertificeerde satellietontvanger met de AutoFastscan functie worden uitgerust. Dankzij de AutoFastscan functie wordt uw zenderlijst automatisch bijgewerkt zodra CanalDigitaal of TV Vlaanderen zender frequenties wijzigt. Ook zijn er in deze software enkele wijzigingen gemaakt om de stabiliteit te verbeteren.
 
Heeft u een Homecast en bent u geinteresseerd in de nieuwe software? Stuur dan een e-mail naar info@arobantennebouw.nl. U ontvangt dan van ons de nieuwe software inclusief instructie voor het laden van de software.
 

Zenderwijzigingen Canal Digitaal voor april 2013
 
Komende maand gaan onderstaande Canal Digitaal zenders verhuizen:
 
Radio 1, 2, 3, 4, 5 en 6 (NPO)   2 april 2013
RTL Radio en RTL 1440            2 april 2013
Mezzo                                    9 april 2013
 
De meeste ontvangers laden deze veranderingen automatisch in vanuit standby of via de optie fastscan in het menu. Bij sommige modellen moeten deze zenders handmatig opnieuw toegevoegd worden. Komt u er niet uit? Stuur dan een e-mail naar info@arobantennebouw.nl en vermeld hierin uw merk en type satellietontvanger of kom langs bij ons in de winkel met uw ontvanger inclusief afstandbediening.
 
 

AROB ANTENNEBOUW
Foarwurk 39 K | 9248 SL Siegerswoude| Tel. 0516-541129 | Fax 0516-541985
info@arobantennebouw.nl | www.arobantennebouw.nl
©2013 Arob Antennebouw. Alle rechten voorbehouden. U ontvangt dit bericht omdat u bij ons staat inschreven als contactpersoon. .